Lopen
Rollen
Helpen
5
mei

Wings for Life World Run Geel

Loop of wandel mee voor het goede doel!

Loop of wandel mee met de meest inclusieve loop van België en steun zo het onderzoek naar ruggenmergletsel.

Maak kennis met ons team in Geel

De Wings for Life World Run wordt wereldwijd georganiseerd, maar wij zijn een enthousiast team die de Geelse loop voor zijn rekening neemt!

We doen dit uit overtuiging, omdat we het belang van het onderzoek naar ruggenmergletsel erkennen, omdat we in onze directe omgeving met de gevolgen van ruggenmergletsel geconfronteerd worden, of omdat we gewoon ons steentje willen bijdragen aan een mooiere wereld voor iedereen. 😊

We doen dit vrijwillig, maar pakken het wel professioneel aan. Daarom hebben we in 2021 de VZW Wings For Life Kempen opgericht.

Zie je Annemie of een van de andere vrijwilligers op 5 mei? Wees niet verlegen en stop even voor een babbeltje. 😄 (tenzij je aan het lopen of bollen bent, go go go!)

Over Wings For Life

Wings For Life World Run is een uniek concept. Overal ter wereld lopen honderden duizenden mensen, verspreid over meer dan 150 landen, tegelijkertijd voor het goede doel. We starten in België om 13u, maar in Mexico lopen ze bijvoorbeeld om 5u 's ochtends.

Topsporter, recreatieve loper, wandelaar, rolstoelgebruiker, hond,... Iedereen is welkom!

Jouw volledige inschrijfbedrag gaat naar het onderzoek voor ruggenmergletsel.

Tip: Plan je afstand vooraf

Wil je een doel voorop stellen en wil je weten hoe snel je daarvoor moet lopen? Wil je rustig wandelen maar ben je niet zeker hoe snel je ingehaald zal worden door de catcher car? Gebruik de Wings For Life Goal Calculator om je parcours te plannen!

Goal Calculator

Praktische informatie

Op 5 mei 2024 om 13u lopen of wandelen we in Geel de Wings For Life, hieronder vind je alle praktische informatie.

Wie kan deelnemen?

Iedereen kan deelnemen!

Voor de officiële app run geldt een minimumleeftijd van 16 jaar, maar voor de jongeren en kinderen hebben we een kids run opgezet.

Locatie

Thomas More - Campus Geel
Kleinhoefstraat 4
2440 Geel

Parking

Er is parking voorzien aan de start van het parcours.

Inschrijven

Je kan tot 2 uur voor de start (11u lokale tijd) inschrijven, dus doe dat zeker vooraf thuis.
Download ook reeds de app voor je vertrekt.

Inschrijvingen zijn geopend!

De inschrijvingen voor 2024 zijn geopend. Schrijf je dus snel in, het is de ideale manier om je deze winter te motiveren je conditie te onderhouden! 😉

Schrijf je nu in

Waarom?

Wereldwijd zijn miljoenen mensen rolstoelafhankelijk door ruggenmergletsels, elk jaar komen daar nog eens 250.000 mensen bij, volwassenen én kinderen.

De Wings For Life World run is hiervoor in het leven geroepen. Alle inschrijvingsgeld en alle sponsoring gaat naar het onderzoek voor ruggenmergletsel, in de hoop ooit een definitieve oplossing voor dit probleem te vinden.

Wings For Life Foundation

De Wings For Life Foundation selecteert en steunt onderzoeksprojecten rond ruggenmergletsels sinds 2004. Tot nu toe hebben reeds 299 projecten steun ontvangen, elk jaar komen daar zo'n 200 aanvragen voor nieuwe onderzoeken van over heel de wereld bij.

Je kan meer informatie over hun werking en de projecten die steun ontvangen vinden op de website van de Wings For Life Foundation:

Ontdek de Foundation